Копаоник (3 ПП) - Автобус

Информации

Дочекајте ја Новата 2023 година во топол и пријатен амбиент во Апарт Хотел КОПАОНИК БРЗЕЧЕ,  со прекрасен поглед од најубавите пејсажи и снежните падини на КОПАОНИК. (КАМ)

30.12.2022- 02.01.2023

http://kopapartmani.co.rs

Галерија

Ценовник и Услови

Apart Hotel Kopaonik се наоѓа во викенд населбата Брзече на 18км од ски центарот Копаоник. Директно поврзан со гондола која се наоѓа 300м од хотелот и води од Бела Река (Брзече) до Мали Караман (Копаоник). 

 Секоја соба е опремена со брачен или два единечни кревети, Wi-Fi, фрижидер,  сопствен тоалет и кујна. 

 Поседува сопствен паркинг, ресторан (работи на база полупансион), бар, лоби, како и бесплатна Wi-Fi интернет конекција.      

 Вклучено

  •  2 пансиони + 2 свечени вечери 
  •  1 полу пансион 
  •  Пратител на патување 
  •  Автобуски превоз 

 

              Термин 

30.12.2022 - 02.01.2023

              Early Booking:

175€  до  (10.11.2022)

            Редовна цена  

195 

ВАЖНИ   И Н Ф О Р М А Ц И И:

*Секој програм е креиран со посебни услови. Агенцијата го задржува правото на промена на редоследот на активностите во програмата.

 Начин на плаќање е во денерска противвредност 62..

*Цената на аранжманот е пресметана на минимум 40 лица (автобус)

*Доколку не се оствари минималниот број на патници, организаторот го задржува правото да го откаже аранжманот 7 дена пред терминот за патување.

Или доколку се согласи групата се зголемува цената во зависност на број на патници колку се пријавени.

*2 дена пред започнување на аранжманот агенцијата ќе ги потврди информациите за време и

место на тргнување или патниците да се обратат во Агенција за време и место на поагање

*Резервација на аранжманот се прави со валидна патна исправа (пасош не постар од 3 месеци по враќање од патувањето или со лична карта)

 уплата на аконтација која е неповратна во случај на отказ од страна на патникот.

*Аконтацијата се уплака: 30% автобуски програм доколку не е поинаку назначено.

*Цената е загарантирана само за целосна уплата. Во спротивно, загарантиран е  износот на аконтација, а остатокот е подлежен на промени.

*Патникот го потпишува Договорот за патување штом го прочитал Аранжманот и е согласен со истиот.

*Доколку патникот е незадоволен има право да се обрати на претставникот на агенцијата и на лице место да пополни Записник;

или може во рок од 5 работни дена по завршување на аранжманот да поднесе приговор

*Организаторот го задржува правото да ја намали или зголеми цената во случај на промена такса, копнен сообраќај, додатен багаж).

Организаторот го задржува правото за промена на цените на факултативните излети,

во случај на промена на цената на влезниците на локалитетите и музеите по политиката на локалната агенција.

Факултативите задолжително се резервираaт во агенцијата при самата уплата по избор.

*Се замолуваат патниците да бидат на местата за поаѓање 15 минути пред поаѓањето.

*Се информираат патниците дека со себе можат да носат 1 патна торба како и личен багаж доколку носат скии треба да ги пријават.

Се информираат патниците доколку носат ски опрема да пријават во агенција поради типот на автобусот кои ке ги вози.

*Поради густиот сообраќај или зимската сезона можни се определени доцнења за кои однапред се извинуваме.

*Патниците се симнуваат до најблиската локација до сместувањето каде може да се паркира возилото,

доколку има снег на патот локалниот партнер во интерес на патниците може да си најми друг автобус

или комбиња само поради непристапност на патот во зимските услови.

*Во студио, апартман, хотел е дозволено сместување на лица согласно предвидениот капацитет.

 *Сместување на патниците е во 14ч,услуги пансионски се по протоколи на самиот хотел

*Локалниот водич или пратителот на патувањето има право да го отстрани патникот или да направи промена во редослед поради

(непотчитување на правилата на агенцијата, за предупредување,

непочитување на саатнините закажана однапред од страна на агенцијата и локалниот водич.)

*Агенцијата задржува правото за измена на редоследот на поедини содржини

во програмата застој во сообраќај, локални штрајкови, снег на пат, локали предупредувања,

каснење на патници, непочитување на саатнина закажана однапред од страна на агенцијата. 

 * Важат општите услови на ТА Травеликс и СКТМ