БОРОВЕЦ | Vila Jagoda & Malina 3*

Информации

Локација : 2 км од Боровец Идеално место за одмор со пријателите и семејството. Во склоп на вилите има ресторан,маркет, паркинг, сеф на рецепција, сауна, терени за спортување. Организиран транспорт до Боровец. ВИЛИ ЈАГОДА (40 фински вили) : дневна соба со 2 редовни легла, ареа за седење, плакар, ТВ , спална со 2 дрвени кревети на спрат, комплетно опремена кујна, тоалет, балкон. Десет од вилите имаат сауна ВИЛИ МАЛИНА (28 вили на 2 спрата) : дневна соба со 2 редовни легла, ареа за седење, плакар, ТВ , 2 кревети на вториот спрат, комплетно опремена кујна, тоалет, можност за 2 дополнителни кревети на првиот спрат.

Галерија

Ценовник и Услови

 
MALINA VILLAS / 3* / BOROVETS
ROOM ONLY / EUR 01.12.2023
23.12.2023
24.12.2023
29.12.2023
30.12.2023
03.01.2024
04.01.2024
31.01.2024
01.02.2024
03.03.2024
04.03.2024
31.03.2024
VILLA MALINA  
 
VILLA 5 ADULTS [2ADL] 128.7 154.7 232.7 128.7 154.7 128.7
VILLA 5 ADULTS [3ADL] 128.7 154.7 232.7 128.7 154.7 128.7
VILLA 5 ADULTS [4ADL] 128.7 154.7 232.7 128.7 154.7 128.7
VILLA 5 ADULTS [5ADL] 128.7 154.7 232.7 128.7 154.7 128.7
YAGODA VILLAS / 3* / BOROVETS
ROOM ONLY / EUR 01.12.2023
23.12.2023
24.12.2023
29.12.2023
30.12.2023
03.01.2024
04.01.2024
31.01.2024
01.02.2024
03.03.2024
04.03.2024
31.03.2024
VILLA YAGODA ECONOMY  
 
VILLA 4 ADULTS [2ADL] 115.7 141.7 219.7 115.7 141.7 115.7
VILLA 4 ADULTS [3ADL] 115.7 141.7 219.7 115.7 141.7 115.7
VILLA 4 ADULTS [4ADL] 115.7 141.7 219.7 115.7 141.7 115.7