fbpx

60.000 EUR

Информација

Локација: Блиску Masoutis, 250м одалечена од море.

Квадратура: 70m2

Цена: 60.000, 857eur/m2

Опис на апартманот: Апартмански комплекс, релативно нова градба, просторни тераси, опремено WC, опремена кујна само со кујнски елементи, 2 спални (во нив има само шкафчиња), празна дневна соба и ходник.

Опис на Фурка: градот се наоѓа на околу 100 км од Солун и секоја година привлекува се поголем број на туристи. Фурка е комбинација од природни убавини, одлични објекти и мирен ноќен живот. Местото е богато со зеленило, морето е кристално чисто и сино и изгледа совршено во комбинација со околните шуми и планини. Заоѓањето на сонцето е посебно доживување – како се спушта зад морето небото се украсува со црвени, пурпурни и портокалови зраци, па престојот на плажа попладне се продолжува и до 21 часот. Покрај природните убавини, туристите ги привлекува и добрата туристичка организација. Модерната инфраструктура овозможува пријатен и комфорен престој.

Галерија