fbpx

Атомска Бања

Информации

Здравиот човек има илјадници зелби но болниот има само една – да оздрави! Поради здавјето кое извира од бањата секоја година има илјадници посетители заболени од Мултиплекс склероза, ревматски, невролошки болести, болести на гастроинтестиналниот тракт, болести на крвните садови и рехабилитирање спортски повреди. Лоцирана на 130 км. од Белград на надморска висина од 460 м. и опкружена со пошумени ридови и планини претставува вистинска оаза на мир и тишина. Се одликува со континентална до планинска клима која е погодна за целогодишна посета. Богатиот растителен свет делува окрепувачки и смирувачки на целиот организам. Низ тие предели поминуваат патики за шетање кои се нарекуваат ”Патеки на здравјето”.

Галерија

Ценовник и Услови

Двокреветна соба

Lux care

Еднокреветна соба

Lux care

Двокреветна соба

    Lux care*       1 лице       пациент +   1 лице пратител

Еднокреветен АПП

Lux care

Двокреветен АПП

            Lux care                   1-во и 2-ро лице                 3-то лице              4-то лице

Двокреветен          АПП               Lux care*        За 2 лица   1 пациент +   1 пратител

Третман за Мултиплекс склероза 87 118 143 160 118                                  87                                       67   190
Третман за невролошки болести 87 118 143 160 118 190
Третман за ревматолошки болести 87 118 143 160 118 190