БАНСКО | Hotel Casa Carinа 4*

Информации

Хотелскиот комплекс „Каса Карина“ се наоѓа во подножјето на прекрасната Пиринска планина, на само 150 метри од почетната станица на гондолата во Банско. Преку целата година, “Каса Карина” им обезбедува на своите гости мир и удобност, професионална услуга, вкусна храна и широк спектар на дополнителни услуги.

Галерија

Ценовник и Услови

HALF BOARD / EUR 01.12.2023
21.12.2023
22.12.2023
26.12.2023
27.12.2023
03.01.2024
04.01.2024
09.03.2024
10.03.2024
31.03.2024
STANDARD  
 
DOUBLE ROOM 130 145 195 145 130
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 184 206 275 206 184
DBL 2+1 CHD (0-3,99) 130 145 195 145 130
DBL 2+1 CHD (4-11,99) 169 189 253 189 169
DBL 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 169 189 253 189 169
DBL 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 208 234 312 234 208