fbpx

Вила Angelos

Информации

Локација: Во центарот на Калитеа, 5 мин. од плажа. Сместување: Четирикреветни и двокреветни апартмани на високо приземје и на прв кат. Опременост: Четирикреветен АПП – комплетно опремeна одделна кујна, две спални соби со по два единечни кревети,ТВ,бања и тераса. Двокреветниот АПП- два единечни кревета, одделна кујна,бања, ТВ и тераса. Клима уредот во сите капацитети е вклучен во цената . Во склоп на објектот има WI-FI интернет (за брзината и јачината на сигналот, Агенцијата не може да Ви гарантира со сигурност)

Галерија

Ценовник и Услови

Период Бр.на ноќи 1/2 АПП 1/4 АПП дуплекс
05.06 – 12.06 7 179 € 269 €
12.06 – 19.06 7 199 € 29
19.06 – 26.06 7 239  349 
26.06 –  03.07 7 279 € 389 
03.07 – 10.07 7 299  40
10.07 – 17.07 7 329  41
17.07 – 24.07 7 349  43
24.07 – 31.07 7 349  43
31.07 – 07.08 7 349  43
07.08 – 14.08 7 349  43
14.08 – 21.08 7 329  419 €
21.08 – 28.08 7 289 € 389 €
28.08 – 04.09 7 229 € 329 €
04.09 – 11.09 7 169 € 269 €
11.09 – 18.09 7 149 € 249 €

Локација: Во центарот на Калитеа, 5 мин. од плажа.

Сместување: Четирикреветни и двокреветни апартмани на високо приземје и на прв кат.

Опременост: Четирикреветен АПП – комплетно опремeна  одделна кујна, две спални соби со по два единечни кревети,ТВ,бања и тераса.

Двокреветниот АПП- два единечни кревета, одделна кујна,бања, ТВ и тераса.

Клима уредот во сите капацитети е вклучен во цената .

Во склоп на објектот има WI-FI интернет (за брзината и јачината на сигналот, Агенцијата не може да Ви гарантира со сигурност)