За нас


You can reach out to us using WHATSAPP/VIBER:
+38970404515
SKYPE AND AT OUR FACEBOOK PAGE!!!

 

TRAVELX е туристичка агенција во која клиентот е најсреќен.

 Велат дека со тој со кој што патувате, ќе ви остане пријател засекогаш.

Поради таа причина ние имаме пријатели околу целиот свет со кои ви ја отвораме вратата до вашата омилена дестинација, долгопосакуваниот град за кој мечтаете или пак сакате да го избегнете градскиот метеж и галама барем на еден викенд.

 

Top class Specialists

Нашите агенти се со долгогодишно искуство во нивната област и со многу знаење.
Работењето кај нас е секогаш брзо прецизно и професионално!


Ready for discussion

Ние секогаш сме отворени за дискусија и за соработка во било којa ситуација. (туристички аранжмани, организирање семинари, саеми, конгреси, групни патувања, сите видови на патнички осигурувања и авионски билети)