Тајланд

Информации

ТАЈЛАНД - ИНДИВИДУАЛНА ПОНУДА

Земја на илјада насмевки, орхидеи, слонови. Синоним за егзотични тропски пејзажи, мистични храмови, но и за бескрајна забава.

АВИОНСКИ БИЛЕТИ • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ • ЛОКАЛНА ПОДДРШКА • ТРАНСФЕРИ • ЕКСКУРЗИИ

Ценовник и Услови

Туристичките места и атракции во Тајланд не може да се избројат, едноставно ги има премногу. Тоа не е држава која се посетува еднаш во животот, напротив - секоја посета ве остава нетрпеливи за следното, повторно враќање.
Бангкок со околината е приказна која не смее да се пропушти. Тука е и мистичниот север (Чанг Маи) каде природата културата, духовноста и архитектурата никого не оставаат рамнодушен. Патаја од друга страна ги спојува урбаните задоволства и релаксацијата покрај плажите. Но, островите се она што најмногу ги привлекува милионите туристи кои го посетуваат Тајланд - Пукет, Ко Чанг, Ко Самет, Ко Самуи, Ко Ланта, Ко Мак, Пи Пи, и многу други се всушност местата на разгледниците од Тајланд.

Понудата за Tajланд е обемна! Ве молиме контактирајте не за да подготвиме персонализирана предлог понуда за Вашето патување.

Адреса: Ул. Никола Вапцаров, бр. 12 - Скопје
 
Е-маил: info@travelx.mk
 
Viber&WhatsApp: +389(0)70 404 515
 
Контакт:
+389(0)2 311 1188
+389(0)70 404 515