Ford Transit (8+1)

Информации

  •  Година на производство: 2020 
  •  Боја: металик црна + затемнети задни прозори
  •  Moќност на мотор: 2.0 (120 кс)
  •  Багажник: голем
  • Клима: напред и позади
  • Медиа: CD player / Радио / MP3 + AUX
  • Максимум број на патници: 8 + возач

Галерија

Ценовник и Услови

- За сите останати услуги или релации кои не се внесени во табелата, цената се договара во агенција.