ЗА НАС

You can reach out to us using WHATSAPP/VIBER:
+38970404515

 

Травеликс е туристичка агенција во која клиентот е најсреќен.

 Велат дека со тој со кој што патувате, ќе ви остане пријател засекогаш.

Поради таа причина ние имаме пријатели околу целиот свет со кои вИ ја отвораме вратата до вашата омилена дестинација, долгопосакуваниот град за кој мечтаете или пак сакате да го избегнете градскиот метеж и галама барем на еден викенд.

Нашите агенти се со долгогодишно искуство и специјализирани во нивната област.
Работењето кај нас е секогаш брзо, прецизно и професионално!

Ние секогаш сме отворени за дискусија и за соработка во било којa ситуација. (туристички аранжмани, организирање семинари, саеми, конгреси, групни патувања, тим билдинг и сите видови на патнички осигурувања и авионски билети)