ПАМПОРОВО | Hotel Finlandia 4*

Информации

Сместен среде бујните борови шуми на Пампорово, елегантниот хотел Финландиа е на само 800 метри од ски-лифтовите и ски-патеките, а центарот на 5 минути одење.

Ценовник и Услови

HALF BOARD / EUR 15.12.2023
27.12.2023
28.12.2023
06.01.2024
07.01.2024
02.03.2024
03.03.2024
10.04.2024
STANDARD ROOM  
 
DOUBLE ROOM 93 143 114 93
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 126 193 154 126
DBL 2+1 CHD (0-2,99) 93 143 114 93
DBL 2+1 CHD (3-12,99) 107 178 131 107
LUXURY   
 
DOUBLE ROOM 104 156 124 104
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 140 210 168 140
DBL 2+1 CHD (3-12,99) 119 195 143 119
DBL 2+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 119 195 143 119
DBL 2+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 135 234 162 135