БОРОВЕЦ | Hotel Iglika Palace 4*

Информации

Локација: во центарот на туристичкото место Боровец, на 150 метри од ски лифтовите Капацитет: 26 двокреветни, 3 еднокреветни соби и 10 апартмани. Хотелски содржини: ресторан, бар, паркинг под надзор, ски сервис, ски школа, фитнес, сауна, доктор, менувачница, масажа, live show. Опременост на собите: кабелска/сателитска ТВ, телефон, бања, минибар.

Галерија

Ценовник и Услови

 
HALF BOARD / EUR 16.12.2023
29.12.2023
30.12.2023
05.01.2024
06.01.2024
09.02.2024
10.02.2024
17.02.2024
18.02.2024
04.03.2024
05.03.2024
30.04.2024
ECONOMY  
 
DOUBLE ROOM 130 176 135 176 135 130
SHOWER  
 
DOUBLE ROOM 143 195 169 195 169 143
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 196 268 232 268 232 196
DBL 2+1 CHD (0-1,99) 143 195 169 195 169 143
DBL 2+1 CHD (2-11,99) 143 195 169 195 169 143
BATHTUB  
 
DOUBLE ROOM 148 200 174 200 174 148
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 203 275 239 275 239 203
DBL 2+1 CHD (0-1,99) 148 200 174 200 174 148
DBL 2+1 CHD (2-11,99) 148 200 174 200 174 148