ПАМПОРОВО | Hotel Snezhanka 3*

Информации

Со модерно уредени соби, прекрасно лоби и простран ресторан, хотелот Снежанка се наоѓа во центарот на популарниот ски-центар Пампорово. Имате бесплатна WiFi конекција и бесплатен паркинг.

Ќе уживате во големиот избор на вкусни јадења во ресторанот и можност да ги вкусите локалните специјалитети во таверната, со автентичен дизајн кој потекнува од Родопите. Појадокот и вечерата се на база шведска маса, има и опција за појадок во соба.

Ценовник и Услови

HALF BOARD / EUR 01.12.2023
22.12.2023
23.12.2023
28.12.2023
29.12.2023
01.01.2024
02.01.2024
06.01.2024
07.01.2024
19.01.2024
20.01.2024
03.03.2024
04.03.2024
16.03.2024
17.03.2024
31.03.2024
STANDARD  
 
DOUBLE ROOM 101 111 247 111 104 111 104 101
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 139 153 339 153 143 153 143 139
DBL 2+1 CHD (0-5,99) 101 111 247 111 104 111 104 101
DBL 2+1 CHD (6-11,99) 119 131 290 131 122 131 122 119
1 BEDROOM APARTMENT  
 
APARTMENT 2AD 143 169 351 169 156 169 156 143
APARTMENT 2AD+EXTRA BED 158 184 366 184 171 184 171 158
APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL] 174 200 382 200 187 200 187 174
APT2 2+1 CHD (0-5,99) 143 169 351 169 156 169 156 143
APT2 2+1 CHD (6-11,99) 143 169 351 169 156 169 156 143
APT2 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 143 169 351 169 156 169 156 143
APT2 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 143 169 351 169 156 169 156 143
APT2 3+1 CHD (0-5,99) 158 184 366 184 171 184 171 158
APT2 3+1 CHD (6-11,99) 158 184 366 184 171 184 171 158