Какво е нашето искуство?

Информации

Освен со редовни туристички аранжмани/барања, организираме и секаков вид на конференции, настани, тим билдинзи и се што може да ви потреба или да го замислите. Само треба да не побарате на +389(0)70 404 515 или на info@travelx.mk.

Галерија

Ценовник и Услови

  • Организирани пакет аранжмани во Грција (апартмани и хотели во фиксен закуп);

  • Најголема и најдобра понуда за хотелско сместување во Грција со прикажување на моментална расположливост и цена според комбинирани моменталните промоции и акции;

  • Редовни чартер програми за Турција, Египет и Тунис;

  • Индивидуално хотелско и приватно сместување во регионот, Европа и светот по најконкурентни цени.

  • Организирани пакет аранжмани за Бугарија;

  • Индивидуална хотелска понуда за Бугарија со прикажување на моментална расположливост и цена според комбинирани моменталните промоции и акции;

  • Индивидуална хотелска понуда со капацитети од зимските центри во регионот и Европа.

  • Организирани кратки викенд, празнични патувања во регионот и Европа.