Ford Transit (8+1)

Информации

  •  Година на производство: 2021 
  •  Боја: металик црна + затемнети задни прозори
  •  Moќност на мотор: 2.0 (120 кс)
  •  Багажник: голем
  • Клима: напред и позади
  • Медиа: CD player / Радио / MP3 + AUX
  • Максимум број на патници: 8 + возач

Галерија

Ценовник и Услови

РЕЛАЦИЈА СЕДАН КОМБЕ (1+8) МИНИБУС
(1+16)
АВТОБУС
(2+40)
4х4

Аеродром - Александар Велики

25 / 1500

40 / 2300

70 / 4300

140 / 8600

40 / 2300

Скопје – локал/час

10 / 600

20 / 1200

26 / 1600

33 / 2050

13 / 800

Битола/Прилеп

130 / 8000

150 / 9200

220 / 13500

400 / 24600

150 / 9200

Охрид/Струга

130 / 8000

150 / 9200

220 / 13500

400 / 24600

150 / 9200

Гевгелија/Богородица

120 / 7400

140 / 8600

220 / 13500

400 / 24600

140 / 8600

Ќафасан

130 / 8000

150 / 9200

220 / 13500

400 / 24600

150 / 9200

Тетово/Гостивар

50 / 3100

70 / 4300

140 / 8600

240 / 14800

70 / 4300

Деве баир

100 / 6200

120 / 7400

210 / 12900

390 / 24000

120 / 7400

Велес/Куманово

50 / 3100

70 / 4300

140 / 8600

240 / 14800

70 / 4300
РЕЛАЦИЈА СЕДАН КОМБЕ (1+8) МИНИБУС
(1+16)
AВТОБУС
(2+40)
4х4

Солун

120 / 7400

160 / 9850

290 / 17850

400 / 24600

133 / 8200

Софија

120 / 7400

160 / 9850

290 / 17850

400 / 24600

133 / 8200

Приштина

80 / 4950

120 / 7400

150 / 9250

266 / 16400

100 / 6150

Тирана

195 / 12000

250 / 15400

350 / 21550

550 / 33850

230 / 14150

Белград

250 / 15400

330 / 20300

470 / 28900

950 / 58500

270 / 16600

- За сите останати услуги или релации кои не се внесени во табелата, цената се договара во агенција.