Зошто да не изберете НАС?

Информации

Зошто Тим билдинг?


Важни фактори кои ја одредуваат формулата за успех во работата се:


• Кондиционен тренинг
• Формирање и одржување емоционални врски меѓу членовите на тимот во вашата компанија
• Зајакнување и подобрување на ефикасноста на вашиот тим
• Зајакнување на довербата кај членовите на тимот
• Тренинг за здружено постигнување на заедничката цел
• Развивање отворена комуникација меѓу учесниците
• Потиснување на предрасудите
• Овозможување еднакво и активно учество на сите членови во вашиот тим
• Обезбедување услови за тимска работа заснована на взаемна доверба
• Прослава на резултатите од заедничката тимска работа

Галерија

Ценовник и Услови

Активности за градење тим што треба да се направат за време на состанок
Градењето на тим не мора да биде целодневна работа. Всушност, одвојувањето 20 минути од првата половина на следниот групен состанок може да биде доволно за да поттикне иновација и тимска работа.

 

1. Решете сложувалка

2. Броење до 20

3. Изиграјте Круг на комплименти

4. Организирајте сесија за brainstorm

5. Играјте „Покажи и кажи“

6. Споделете ваши карактерни особини

7. Изиграјте тимски или друштвени игри

8. Лов на богатство

9. Отплеткувајте „човечки јазол“

10. Давајте слепи насоки

11. Направете тивка редица

12. Приредете ручек/научи

13. Имајте хакерски ден

14. Поставете натпревар

15. Завршете го предизвикот Escape-Room

16. Одете на час по готвење

17. Земете час за подобрување

18. Пријавете се за Trivia

19. Волонтирајте 

21. Справете се со курс со јажиња